Wczasy nad morzem – w eleganckim Hotelu Apollo | Darłowo
Hotel Apollo Hotel Apollo ★★★★ 76-150 Darłowo ul. Kapielowa 11 recepcjaapollo@gmail.com  
Hotel Apollo
hotel apollo wersja PL
hotel apollo wersja EN
hotel apollo wersja DE
facebook
hotel apollo rezerwacja
OD kalendarz
DO kalendarz
tel. +48 94 3142453
kom. +48 602 472 378

Przyjęcia okolicznościowe

 

Hotel****Apollo w Sali Balowej organizuje niezapomniane wesela i różnego rodzaju imprezy okolicznościowe oraz szkolenia, a dzięki posiadaniu odpowiedniego zaplecza noclegowego oraz restauracyjnego zapewniamy wszystkim Gościom kompleksową obsługę i zadowolenie z pobytu.


Organizujemy przyjęcia takie, jak:

  • Weselne
  • Komunijne
  • Okolicznościowe
  • Jubileusze
  • Bankiety

  Oferujemy: ·

  • wynajęcie Sali Balowej, Restauracyjnej lub Widokowej,
  • doskonałe pod każdym względem menu obiadowe ze smakowitym deserem,
  • specjalne menu dla dzieci,
  • napoje zimne i gorące,
  • aranżację wnętrz (wystrój sali, piękne nakrycie stołów, pokrowce na krzesłach),
  • czerwony dywan na powitanie,
  • doświadczony personel i fachową obsługę.

Oferujemy szeroki asortyment przepysznych tortów i ciast własnego wypieku, które powstają według sprawdzonej, rodzinnej receptury. Jeżeli chcieliby Państwo dowiedzieć się czegoś więcej na temat naszej oferty, to zapraszamy do odwiedzenia naszego Hotelu i Restauracji na rozmowę połączoną z prezentacją karty menu. Doradzimy w doborze potraw lub dostosujemy się do Państwa upodobań.

Menu dla imprez okolicznościowych w Hotelu Apollo

Zestaw I
Zupa
Złocisty rosół z makaronem

Danie główne
Rumiany kotlet schabowy z pieczarką i mozarellą z ziemniakami z wody i surówką wiosenną

Zimny bufet:

  • Pieczona karkówka po cygańsku
  • Schab pieczony z rozmarynem
  • Tatar z łososia
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Sałatka grecka
  • Dorsz w pomidorowym sosie słodko-kwaśnym

Dodatki: marynaty, dipy, pieczywo, masło

Desery:

  • Lody waniliowe z owocami i bitą śmietaną
  • Babeczki waniliowe z musem owocowym
  • Creme Brule
  • Puchar gorących malin
  • Chłodnik malinowo jagodowy z gałką loda
  • Sałatka owocowa

Tort: 70 PLN/kg
Koszt menu: 160 PLN/os

Deser 1 do wyboru

Zestaw II
Zupa
Krem z brokuł z grzankami ziołowymi

Danie główne
Pieczeń wieprzowa z karkówki z ziemniakami puree i buraczkami

Bufet zimny:

  • Schab faszerowany śliwką
  • Roladki z boczku z musem grzybowym
  • Krucha sałatka z grillowanym kurczakiem z pikantną pomarańczą i avocado
  • Łosoś aromatyzowany trawą cytrynową i anyżem
  • Roladki drobiowe z zielonym pieprzem
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Galaretka drobiowa

Dodatki: marynaty, dipy, pieczywo, masło

Desery:

  • Lody waniliowe z owocami i bitą śmietaną
  • Babeczki waniliowe z musem owocowym
  • Creme Brule
  • Puchar gorących malin
  • Chłodnik malinowo jagodowy z gałką loda
  • Sałatka owocowa


Tort: 70 PLN/kg
Koszt menu: 160 PLN/os

Deser 1 do wyboru

Zestaw III
Zupa
Wykwintny krem z pomidora z łezką sera Mascarpone

Danie główne
Panierowany filet drobiowy z frytkami i surówką Colesław

Zimny bufet

  • Schab faszerowany morelami
  • Roladki z boczku z nadziewane musem z wątróbki i śliwką
  • Bosmański tatar z łososia
  • Carpaccio z kaczki z parmezanem
  • Galantyna z kurczaka z bakaliami aromatyzowana koniakiem
  • Sałatka jarzynowa z zielonego pora z szynką i złocistą kukurydzą
  • Sałatka z owczym serem i prażonymi ziarnami słonecznika

Dodatki: marynaty, dipy, pieczywo, masło

Desery:

  • Lody waniliowe z owocami i bitą śmietaną
  • Babeczki waniliowe z musem owocowym
  • Creme Brule
  • Puchar gorących malin
  • Chłodnik malinowo jagodowy z gałką loda
  • Sałatka owocowa

Tort: 70 PLN/kg
Koszt: menu 160 PLN/os

Deser 1 do wyboru

Zestaw IV
Zupa
Darłowski Żur na borowikach

Danie główne
Pieczona pierś z kurczaka nadziewana musem indyczym z ziemniakami puree i warzywami na parze z okrasą maślano ziołową


Bufet zimny:

  • Karkówka ostro zaprawiana czosnkiem
  • Schab po warszawsku
  • Sałatka cezar z grillowanym kurczakiem i chrupiącym boczkiem
  • Tradycyjny tatar wołowy z jajkiem
  • Tartaletki z łososia i krewetek
  • Pomidorki koktajlowe faszerowane serem feta
  • Róże z wędzonego łososia podane na zielonej sałacie
  • Deska serów żółtych i pleśniowych
  • Carpaccio z łososia z limonkowym dressingiem
  • Sałatka Caprese

Dodatki: marynaty, dipy, pieczywo, masło

Desery:

  • Lody waniliowe z owocami i bitą śmietaną
  • Babeczki waniliowe z musem owocowym
  • Creme Brule
  • Puchar gorących malin
  • Chłodnik malinowo jagodowy z gałką loda
  • Sałatka owocowa

Tort: 70 PLN/kg
Koszt menu: 160 PLN/os

Deser 1 do wyboru

Hotel Apollo – tel. (94) 314 24 53 – e-mail apollo@hotelapollo.pl Kąpielowa 1176-150 Darłowowoj. zachodniopomorskie NIP 8541164556

Strona główna | O Hotelu Apollo | Sala balowa | Oferta konferencyjna | Oferta weselna | Pakiety | Kontakt
złoty standard gościnne zabytki confero historic hotels of europe hotele historyczne polska