Wczasy nad morzem – w eleganckim Hotelu Apollo | Darłowo
Hotel Apollo Hotel Apollo ★★★★ 76-150 Darłowo ul. Kapielowa 11 recepcjaapollo@gmail.com  
Hotel Apollo
hotel apollo wersja PL
hotel apollo wersja EN
hotel apollo wersja DE
facebook
hotel apollo rezerwacja
OD kalendarz
DO kalendarz
tel. +48 94 3142453
kom. +48 602 472 378

Zestaw I

Zupa

Złocisty rosół z makaronem

Danie główne

Rumiany kotlet schabowy z pieczarką i mozarellą z ziemniakami z wody i surówką wiosenną

Bufet zimny:

Pieczona karkówka po cygańsku

Schab pieczony z rozmarynem

Tatar z łososia

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Sałatka grecka

Dorsz w pomidorowym sosie słodko-kwaśnym

Dodatki: marynaty, dipy, pieczywo, masło

Desery (do wyboru):

Lody waniliowe z owocami i bitą śmietaną

Babeczki waniliowe z musem owocowym

Creme Brule

Puchar gorących malin

Chłodnik malinowo jagodowy z gałką loda

Sałatka owocowa

Tort: 70 PLN/kg

Koszt menu: 190 PLN/osoby

 

Zestaw II

Zupa

Krem brokułowy z grzankami ziołowymi

Danie główne

Pieczeń wieprzowa z karkówki z ziemniakami puree i buraczkami

Bufet zimny:

Schab faszerowany śliwką

Roladki z boczku z musem grzybowym

Krucha sałatka z grillowanym kurczakiem, z pikantną pomarańczą i avocado

Łosoś aromatyzowany trawą cytrynową i anyżem

Roladki drobiowe z zielonym pieprzem

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Galaretka drobiowa

Dodatki: marynaty, dipy, pieczywo, masło

Desery (do wyboru):

Lody waniliowe z owocami i bitą śmietaną

Babeczki waniliowe z musem owocowym

Creme Brule

Puchar gorących malin

Chłodnik malinowo jagodowy z gałką loda

Sałatka owocowa

Tort: 70 PLN/kg

Koszt menu: 190 PLN/os


Zestaw III

Zupa

Wykwintny krem z pomidora z łezką sera Mascarpone

Danie główne

Panierowany filet drobiowy z frytkami i surówką Colesław 

Bufet zimny:

Schab faszerowany morelami
Roladki z boczku nadziewane musem z wątróbki i śliwką
Bosmański tatar z łososia
Carpaccio z kaczki z parmezanem
Galantyna z kurczaka z bakaliami aromatyzowana koniakiem
Sałatka jarzynowa z zielonego pora z szynką i złocistą kukurydzą
Sałatka z owczym serem i prażonymi ziarnami słonecznika

Dodatki: 

marynaty, dipy, pieczywo, masło

Deser do wyboru:

Lody waniliowe z owocami i bitą śmietaną
Babeczki waniliowe z musem owocowym
Creme Brule
Puchar gorących malin
Chłodnik malinowo jagodowy z gałką loda
Sałatka owocowa

 

Tort: 70 PLN/kg

Koszt menu: 190 PLN/os

 

 

Zestaw IV

Zupa

Darłowski żur na borowikach

Danie główne

Pieczona pierś z kurczaka nadziewana musem indyczym z ziemniakami puree i warzywami na parze z okrasą maślano ziołową 

 Bufet zimny:

Karkówka ostro zaprawiana czosnkiem
Schab po warszawsku
Sałatka cezar z grillowanym kurczakiem i chrupiącym boczkiem
Tradycyjny tatar wołowy z jajkiem
Tartaletki z łososia i krewetek
Pomidorki koktajlowe faszerowane serem feta
Róże z wędzonego łososia podane na zielonej sałacie
Deska serów żółtych i pleśniowych
Carpaccio z łososia z limonkowym dressingiem
Sałatka Caprese

Dodatki: 

marynaty, dipy, pieczywo, masło

Deser do wyboru:

Lody waniliowe z owocami i bitą śmietaną
Babeczki waniliowe z musem owocowym
Creme Brule
Puchar gorących malin
Chłodnik malinowo jagodowy z gałką loda
Sałatka owocowa

 

Tort: 70 PLN/kg

Koszt menu: 190 PLN/os

Hotel Apollo – tel. (94) 314 24 53 – e-mail apollo@hotelapollo.pl Kąpielowa 1176-150 Darłowowoj. zachodniopomorskie NIP 8541164556

Strona główna | O Hotelu Apollo | Sala balowa | Oferta konferencyjna | Oferta weselna | Pakiety | Kontakt
złoty standard gościnne zabytki confero historic hotels of europe hotele historyczne polska