Wczasy nad morzem – w eleganckim Hotelu Apollo | Darłowo
Hotel Apollo Hotel Apollo ★★★★ 76-150 Darłowo ul. Kapielowa 11 recepcjaapollo@gmail.com  
Hotel Apollo
hotel apollo wersja PL
hotel apollo wersja EN
hotel apollo wersja DE
facebook
hotel apollo rezerwacja
OD kalendarz
DO kalendarz
tel. +48 94 3142453
kom. +48 602 472 378

Dodatkowo przy wybraniu poniższego zestawu mają Państwo w cenie:

nocleg dla Młodej Pary

specjalnie pieczony chleb powitalny dla Pary Młodej 

toast winem musującym

czerwony dywan 

kawa, herbata, ciasta

Zestaw I

Zupa

Złocisty rosół z domowym makaronem

Danie główne

Kotlet schabowy zapiekany z mozzarellą i pieczarkami

Zrazy wołowe w sosie kurkowym

Pierś z kurczaka faszerowana musem z indyka z sosem ziołowym

Dodatki

Ziemniaki purée z koperkiem

Pieczone szyszki ziemniaczane

Warzywa gotowane na parze z maślana okrasą / Bukiet surówek

Deser

Lody na ostro z sosem karmelowym z likierem pomarańczowym 

Danie gorące I

Szaszłyk wieprzowy z kapeluszami grzybów podany z ryżem na sypko i sałatką orientalną

Danie gorące II

Tranżerowany udziec wieprzowy, serwowany przez szefa kuchni w gali ognia z kapustą zasmażaną i ziołowymi kopytkami

Danie gorące III

Flaczki wołowe na ostro ze świeżą bagietką

Zimny bufet

Bałtycki łosoś faszerowany z owocami morza

Stragan ryb świeżo-wędzonych (łosoś, pstrąg, węgorz)

Śledź na kolorowej salsie paprykowej

Tradycyjny tatar wołowy ze świeżym jajem

Dorsz w pomidorowym sosie słodko-kwaśnym

Jajko na plasterku pomidora z sosem czosnkowym

Karkówka na ostro po zbójnicku

Rolada drobiowa z warzywami i zielonym pieprzem

Pasztet gajowego z grzybami

Deska serów francuskich, szwajcarskich i polskich

Pieczony schab otarty rozmarynem

Galaretka drobiowa

Sałatka cezara z kurczakiem i pieczonym boczkiem doprawiony sosem cesarskim

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Dipy, marynaty, pieczywo

Cena zestawu menu weselnego 240zł/osoba

Poprawiny

Żur na maślance z tartym chrzanem i białą kiełbasą

Pieczony udziec z indyka w sosie z ziemniakami purée i sałatką z buraczków

Cena poprawin 60 zł/ osoba

 

Zestaw II

Zupa

Zupa z podgrzybków z kwaśną śmietaną z łazankami

Danie główne

Kotlet schabowy zapiekany z pieczarką i mozzarellą

Kotlet mielony z karkówki nadziewany serem i pieczarką

Pieczeń szlachecka w sosie własnym

Dodatki

Ziemniaki purée z koperkiem

Pieczone szyszki ziemniaczane

Warzywa gotowane na parze z maślana okrasą / Bukiet surówek

Deser

Leśne owoce duszone w winie podane z lodami

Danie gorące I

Boeuf Strogonow z bagietką

Danie gorące II

Tranżerowany udziec wieprzowy, serwowany przez szefa kuchni w gali ognia z kapustą zasmażaną i ziołowymi kopytkami

Danie gorące III

Esencjonalny barszczyk czerwony pachnący polskim czosnkiem w towarzystwie krokieta z kapustą i grzybami

Zimny bufet

Bałtycki łosoś faszerowany z owocami morza

Wybór ryb wędzonych (łosoś, pstrąg, węgorz)

Dorsz w occie owocowym z cebulką

Śledź marynowany w winie podany z cebulką i ogórkiem konserwowym

Wykwintny tatar z łososia bałtyckiego

Jaja faszerowane na trzy sposoby

Sałatka z gotowanym jajem, szynką, zielonym porem, kukurydzą i sosem majonezowym

Galaretka drobiowa

Deska serów

Schab pieczony doprawiony majerankiem

Roladki z boczku nadziewane wątróbką drobiową i śliwką

Karkówka pieczona ostro zaprawiana czosnkiem

Dipy, marynaty, pieczywo

Cena zestawu menu weselnego 240 zł/osoba

Poprawiny

Żur na maślance z tartym chrzanem i białą kiełbasą

Pieczony udziec z indyka w sosie z ziemniakami purée i sałatką z buraczków

Cena poprawin 60 zł/osoba

Hotel Apollo – tel. (94) 314 24 53 – e-mail apollo@hotelapollo.pl Kąpielowa 1176-150 Darłowowoj. zachodniopomorskie NIP 8541164556

Strona główna | O Hotelu Apollo | Sala balowa | Oferta konferencyjna | Oferta weselna | Pakiety | Kontakt
złoty standard gościnne zabytki confero historic hotels of europe hotele historyczne polska