Wczasy nad morzem – w eleganckim Hotelu Apollo | Darłowo
Hotel Apollo Hotel Apollo ★★★★ 76-150 Darłowo ul. Kapielowa 11 recepcjaapollo@gmail.com  
Hotel Apollo
hotel apollo wersja PL
hotel apollo wersja EN
hotel apollo wersja DE
facebook
hotel apollo rezerwacja
OD kalendarz
DO kalendarz
tel. +48 94 3142453
kom. +48 602 472 378

W cenie poniższych zestawów znajdą Państwo również:

Nocleg w Hotelu dla pary młodej

Chleb powitalny

Toast winem szampańskim dla wszystkich Gości

Czerwony dywan przed wejsciem

Kawa, herbata

Zestaw I

Zupa

Złocisty rosół z makaronem

Danie główne

Kotlet schabowy zapiekany z pieczarkami i mozzarellą

Zrazy wołowe w sosie kurkowym

Żeberka w marynacie miodowo- musztardowej

Dodatki

Ziemniaki purée

Ziemniaki ziołowe pieczone

Warzywa gotowane z maślaną okrasą

Bukiet surówek

Deser

Gruszka w sosie czekoladowym z lodami

Danie gorące I

Pieczeń szlachecka z karkówki z ziemniakami purée i sałatką z buraczków

Danie gorące II

Bigos myśliwski z pieczywem oraz barszczyk czerwony

Danie gorące III

Szaszłyk drobiowy w sosie pomidorowym z ryżem

Zimny bufet

Bałtycki łosoś faszerowany z owocami morza

Dorsz w pomidorowym sosie słodko–kwaśnym

Tradycyjny tatar wołowy

Śledź marynowany podany na salsie jabłkowej

Sałatka cezara z grillowanym kurczakiem i pieczonym boczkiem

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Roladki ze schabu z tartym chrzanem i kaparami

Galaretka drobiowa

Karkówka na ostro zaprawiona czosnkiem

Galantyna z kurczaka z bakaliami

Pasztet gajowego z grzybami

Schab warszawski

Deska serów

Cena zestawu menu weselnego 220zł/osoba

Poprawiny

Żur na maślance z tartym chrzanem i białą kiełbasą

Pieczona pierś kurczaka nadziewana szpinakiem i gorgonzolą, w lekkim sosie śmietankowym z ziemniakami purée i papryką marynowaną

Cena poprawin 60 zł/osoba


Zestaw II

Zupa

Esencjonalna zupa grzybowa z kluseczkami

Danie główne

Rumiany kotlet schabowy

Kotlet devolay 

Kotlet mielony z karkówki nadziewany pieczarką

Dodatki

Ziemniaki purée

Pieczone cząstki ziemniaków

Zasmażana biała kapusta

Bukiet surówek z ogrodu

Deser

Sernik z gorącymi malinami

Danie gorące I

Węgierska zupa z wołowiny pachnąca tymiankiem, podana z bagietką

Danie gorące II

Pieczeń szlachecka z karkówki w sosie własnym, ziemniaki purée, warzywa gotowane

Danie gorące III

Esencjonalny barszcz czerwony, gotowany na świeżych warzywach i owocach, sycący i dobrze wypieczony krokiet z kapustą i grzybami

Zimny bufet

Wykwinty łosoś bałtycki faszerowany z owocami morza

Tatar ze srebrnego łososia bałtyckiego

Śledź w trzech smakach

Sałatka jarzynowa

Jaja faszerowane na trzy sposoby

Sałatka grecka doprawiana oliwą extra virgin

Dorsz w sosie pomidorowym

Domowa sałatka jarzynowa

Galaretka drobiowa

Schab faszerowany śliwką

Karkówka pieczona

Schab po warszawsku

Deska serów francuskich, szwajcarskich, polskich

Cena zestawu menu weselnego 220 zł/osoba

Poprawiny

Żur na maślance z tartym chrzanem i białą kiełbasą

Pieczony udziec z indyka w sosie z ziemniakami purée i sałatką z buraczków

Cena poprawin 60 zł/osoba

Hotel Apollo – tel. (94) 314 24 53 – e-mail apollo@hotelapollo.pl Kąpielowa 1176-150 Darłowowoj. zachodniopomorskie NIP 8541164556

Strona główna | O Hotelu Apollo | Sala balowa | Oferta konferencyjna | Oferta weselna | Pakiety | Kontakt
złoty standard gościnne zabytki confero historic hotels of europe hotele historyczne polska