Wczasy nad morzem – w eleganckim Hotelu Apollo | Darłowo
Hotel Apollo Hotel Apollo ★★★★ 76-150 Darłowo ul. Kapielowa 11 recepcjaapollo@gmail.com  
Hotel Apollo
hotel apollo wersja PL
hotel apollo wersja EN
hotel apollo wersja DE
facebook
hotel apollo rezerwacja
OD kalendarz
DO kalendarz
tel. +48 94 3142453
kom. +48 602 472 378

W cenie poniższych zestawów mają Państwo również:

nocleg w Hotelu dla pary młodej

chleb powitalny

toast winem szampańskim dla wszystkich gości

czerwony dywan przed wejsciem

kawa, herbata

Zestaw I

Zupa

Złocisty rosół z makaronem

Danie główne

Kotlet schabowy zapiekany z pieczarka i mozzarellą

Zrazy wołowe w sosie kurkowym

Żeberko w marynacie miodowo- musztardowej

Dodatki

Ziemniaki purée

Ziemniaki ziołowe pieczone

Warzywa gotowane z maślaną okrasą

Bukiet surówek

Deser

Gruszka w sosie czekoladowym z lodami

Danie gorące I

Pieczeń szlachecka z karkówki z ziemniakami purée i sałatką z buraczków

Danie gorące II

Bigos myśliwski z pieczywem oraz barszczyk czerwony

Danie gorące III

Szaszłyk drobiowy w sosie pomidorowym z ryżem

Zimny bufet

Bałtycki łosoś faszerowany z owocami morza

Dorsz w pomidorowym sosie słodko–kwaśnym

Tradycyjny tatar wołowy

Śledź marynowany podany na salsie jabłkowej

Sałatka cezara z grillowanym kurczakiem i pieczonym boczkiem

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Roladki ze schabu z tartym chrzanem i owocami kaparów

Galaretka drobiowa

Karkówka ostro zaprawiona czosnkiem

Galantyna z kurczaka z bakaliami

Pasztet gajowego z grzybami

Schab warszawski

Deska serów

Cena zestawu menu weselnego 220zł/osoba

Poprawiny

Żur na maślance z tartym chrzanem i białą kiełbasą

Pieczona pierś kurczaka nadziewana szpinakiem igorgonzolą w lekkim sosie śmietankowym z ziemniakami purée i papryką marynowaną

Cena poprawin 60 zł/osoba

 

Zestaw II


Zupa

Esencjonalna zupa grzybowa z kluseczkami

Danie główne

Rumiany kotlet schabowy

Devolay nadziewany serem i masłem

Kotlet mielony z karkówki nadziewany pieczarką

Dodatki

Ziemniaki purée

Pieczone cząstki ziemniaków

Zasmażana biała kapusta

Bukiet surówek z ogrodu

Deser

Sernik z gorącymi malinami

Danie gorące I

Węgierska zupa z wołowiny pachnąca tymiankiem podana z bagietką

Danie gorące II

Pieczeń szlachecka z karkówki w sosie własnym, ziemniaki purée, warzywa gotowane

Danie gorące III

Esencjonalny barszcz czerwony gotowany na świeżych warzywach i owocach, sycący i dobrze wypieczony krokiet z kapustą i grzybami

Zimny bufet

Wykwinty łosoś bałtycki faszerowany z owocami morza

Tatar ze srebrnego łososia bałtyckiego

Śledź w trzech smakach

Sałatka jarzynowa

Jaja faszerowane na trzy sposoby

Sałatka grecka doprawiana oliwą extra virgin

Dorsz w sosie pomidorowym

Domowa sałatka jarzynowa

Galaretka drobiowa

Schab faszerowany śliwką

Karkówka pieczona

Schab po warszawsku

Deska serów francuskich, szwajcarskich, polskich

Cena zestawu menu weselnego 220 zł/osoba

Poprawiny

Żur na maślance z tartym chrzanem i białą kiełbasą

Pieczony udziec z indyka w sosie z ziemniakami purée i sałatką z buraczków

Cena poprawin 60 zł/osoba

Hotel Apollo – tel. (94) 314 24 53 – e-mail apollo@hotelapollo.pl Kąpielowa 1176-150 Darłowowoj. zachodniopomorskie NIP 8541164556

Strona główna | O Hotelu Apollo | Sala balowa | Oferta konferencyjna | Oferta weselna | Pakiety | Kontakt
złoty standard gościnne zabytki confero historic hotels of europe hotele historyczne polska